DIENSTEN

Diensten van 4TRAQ B.V. die uw logistieke processen kunnen verbeteren

Logistiek en Supply Chain consultancy

Binnen uw organisatie zal u met enige regelmaat lastige vraagstukken tegenkomen op het gebied van logistiek of binnen uw supply chain. Voor dergelijke vraagstukken is de kans groot dat uitsluitend de inzet van interne kennis tot tunnelvisie kan leiden. En biedt het inschakelen van externe kennis op het gebied van supply chain en (inter)nationale logistiek uitkomst.

4TRAQ heeft meer dan zestien jaar kennis op het gebied van supply chain en logistiek in huis. Binnen een enorme aan branches en ketens hebben wij optimalisaties kunnen vinden voor onze klanten. Met welk vraagstuk u ook zit, 4TRAQ is klaar om iedere uitdaging gaan te gaan!

De specialisten van 4TRAQ helpen u graag met:

Supply Chain Management

Quickscan condities / uitgebreide analyse

LSP / transporteurs selectie & (contract) management

Inkoop van transport (land, zee, lucht)

Kwaliteit / performance / verbeteringen

Kostenmanagement (logistiek, verpakkingen, indirecte kosten)

Analytics

Vrijwel alle grote organisaties waar niet of nauwelijks gebruik wordt gemaakt van de veelal reeds aanwezige data kunnen op jaarbasis aanzienlijk besparen op gebied van kosten en CO2. Door alle aanwezige data en andere datastromen grondig te analyseren, kunnen inzichten worden verkregen die met het blote oog niet zichtbaar zouden zijn geweest.

Behalve dat wij uw organisatie van waardevolle inzichten kunnen voorzien, bieden wij ook de mogelijkheid om deze inzichten te vertalen naar concrete aanbevelingen. Hierdoor kan uw team direct van start met de implementatie waardoor u binnen korte tijd vooruitgang kunt zien.

Inkoopplatform

4TRAQ fungeert ook als inkoopplatform voor organisaties met als doel een variatie aan diensten en producten goedkoper te kunnen inkopen. Door een collectief van
geïnteresseerden samen te stellen zijn we in staat om aanzienlijke besparingen te
realiseren.

Binnen welke branche uw organisatie ook actief is: ons inkoopplatform heeft binnen iedere branche vaste partners waarmee diverse besparingen op producten en diensten gerealiseerd kunnen worden.

Behalen van duurzaamheidsdoelstellingen

Het is voor een organisatie bijna onmogelijk om volledig op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van klimaatdoelstellingen en duurzaamheid. Doordat de regelgeving binnen deze wereld continue veranderd, kan 4TRAQ u helpen te voldoen aan uw eigen en klimaatdoelstellingen. Op de hoogte blijven van trends & ontwikkelingen en hierop inspelen.

4TRAQ helpt u graag bij het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen, onder andere door onze actuele en relevante kennis actief in te zetten met als doel volledig compliant te zijn aan de standaard binnen uw branche.

4TRAQ als logistiek partner?

Kom vrijblijvend met ons in contact om er achter te komen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem contact met ons op